УСЛУГИ

Тргуваме со коли од цела Европа. Примаме нарачки за возила по желба на клиент. Имаме и други компании во Словенија кои нудат продажба на употребувани возила.

Погледнете ги следните линкови подолу
www.avtoalex.si
www.avtokompas.si

Контактирајте го нашиот продажен персонал со ваша реална понуда, слики од возилото и цена.

Контактирајте не на +389 70 354 113 (може и на вибер)

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

ФОТО

АВТО ЦЕНТАР АВТО АЛЕХ

АЦ Авто Алех со своето 30 годишно работење првенствено нуди квалитет

AЦ АВТО АЛЕХ на плац поседува голем број на возила од кои дури 90% се од прв сопственик, редовно сервисирани и добро сочувани возила.
Покрај патнички нудиме и товарни возила.

Загарантиран квалитет, 30 годишно искуство

 — Aleksander Arsovski , Генерален менаџер на АЦ Авто Алех

АЦ Авто Алех е компанија чија примарна дејност е увоз и продажба на половни возила. Најголем дел од возилата се увезуваат од Словенија.

Секое возило пред да се понуди за продажба се проверува за неговата техничка исправност и функционалност на опремата која ја поседува.
Доколку се забележат неправилности истите се отстрануваат се со цел клиентот да добие возило на кое може да му верува.

Авто Алекс врши комплетна подготовка на возилото за регистрација. Сите потребни документи се подготвени и преведени, без скриени трошоци за клиентот. Работиме по принцип цена до регистрација. Преку конкурента понуда на проверени моторни возила се стремиме да ги задоволиме потребите на нашите клиенти.