A.C. AVTO ALEX – VOZILA PO NARACKA – VELES

А.Ц. АВТО АЛЕХ – ВЕЛЕС

– Имате потреба од нов АВТОМОБИЛ или повеќе од еден.
* Повелете во А.Ц. Авто Алех ние ви нудиме можност да си одберете по ваша желба и потреба.

– На вас е да стапите во контакт со нас , а ние ви нудиме :

– Патнички автомобили
– Товарни возила
– Тешки возила.Градежни машини

– A вие добивате :

1. Пристапни цени
2. Гаранција за техничка исправност на возилата.
3. Гаранција за километрите на возилата.
4. Гаранција за екстериерна и интериерна состојба на возилото .
5. Посредување за целосната документација на возилото до регистрација.

– Тука сме за вас за се што ви е потребно

– За било каква информација исконтактирајте не на :

+38970 354 113 / +38978 550 642
* VIBER : +38970 354 113

ПОЧЕТНА


https://www.facebook.com/acavtoalexveles
https://www.instagram.com/acavtoalex/