АВТО ЦЕНТАР АВТО АЛЕХ

АЦ Авто Алех со своето 30 годишно работење првенствено нуди квалитет

AЦ АВТО АЛЕХ на плац поседува голем број на возила од кои дури 90% се од прв сопственик, редовно сервисирани и добро сочувани возила.
Покрај патнички нудиме и товарни возила.

Загарантиран квалитет, 30 годишно искуство

 — Aleksander Arsovski , Генерален менаџер на АЦ Авто Алех

ВИЗИЈА

Нашата желба е да го задржиме професионализамот, да ги задоволиме барањата на купувачите, да понудиме квалитетни возила по конкурентни цени и континуирано да го градиме веќе препознатливиот бренд во продажбата на половни возила.

  • квалитетни возила
  • конкурентни цени
  • 90% возила од прв сопственик
  • одржувани и редовно сервисирани возила
  • 30 години професионализам во дејноста

АЦ Авто Алех е компанија чија примарна дејност е увоз и продажба на половни возила. Најголем дел од возилата се увезуваат од Словенија.

Секое возило пред да се понуди за продажба се проверува за неговата техничка исправност и функционалност на опремата која ја поседува.
Доколку се забележат неправилности истите се отстрануваат се со цел клиентот да добие возило на кое може да му верува.

Авто Алекс врши комплетна подготовка на возилото за регистрација. Сите потребни документи се подготвени и преведени, без скриени трошоци за клиентот. Работиме по принцип цена до регистрација. Преку конкурента понуда на проверени моторни возила се стремиме да ги задоволиме потребите на нашите клиенти.